Різновиди надтонких світлодіодних світильників

Ми працюємо заради України!!!
media

Серед величезного вибору світильників на ринку освітлювальних приладів, вибрати ідеальний світильник для будь-якого інтер'єру не складе особливих труднощів. Одним з популярних освітлювальних приладів сьогодні є ультратонкі світлодіодні світильники.

Ультратонкі світлодіодні світильники підійдуть для освітлення не тільки житлових приміщень, але і офісних, а також ресторанів і магазинів. Світлодіодні панелі - це лист товщина якого становить 1-2 см. По всій площі цього листа розташовані світлодіоди, що дає рівномірне світіння по всій його поверхні. Світловідбиваюча поверхня таких світильників направляє світловий потік вниз, а екранує шар і светопроводящий лист розсіюють цей світ. Таке світло від надтонких світлодіодних світильників на гіпсокартонних та натяжних стелях створює ефект «світиться плями».


Різновиди надтонких світлодіодних світильників

За способом кріплення:

Вбудовувані. Даний тип світильників мають конструкцію, яка дозволяє монтувати світильники в поверхню натяжних і гіпсокартонних стель. Такий світильник не виділяється на тлі стелі, а ідеально зливається з його поверхнею;

Накладні. Даний тип світильників простіше в установці ніж вбудований. Він кріпитися до гипсокартонному або накладному стелі за допомогою кріпильних елементів, які допоможуть прикрутити світильник до стелі.


По формі:

Квадратні світлодіодні панелі найчастіше можна зустріти в офісних і торгових приміщеннях. Саме в них вони виглядають краще за все і якісно і рівномірно висвітлюють їх простір;

Круглі світлодіодні панелі популярнішим ніж квадратні, так як активно використовуються для освітлення домашнього інтер'єру. З такими світильниками можна створити ефект «сонячних зайчиків» на стелі.


Незалежно від своєї форми світлодіодні світильники можуть бути як накладні, так і вбудовуються.

  • Mar 24, 2020
  • Комментарии: 0
Комментарии: 0

Нет комментариев

Оставить ответ

Ваш email адрес не может быть опубликован. Запрашиваемые поля помечены cannot be published. *