Створюємо атмосферу в спальні за допомогою світла

Ми працюємо заради України!!!
media

Освітлення в спальні має бути комфортним і розслаблюючим, так як ця кімната в першу чергу призначена для відпочинку. Але також вона не повинна бути позбавлена ​​естетизму і практичності в своєму інтер'єрі. Створити необхідну атмосферу в спальні можна за допомогою правильно підібраних і розміщених люстр і подсветок.


Приліжкове освітлення в спальні займає особливе місце. Для освітлення ліжка найчастіше використовуються бра, торшери, настільні лампи або стельові підвіси. Таке освітлення особливо необхідно людям, які звикли в ліжку читати книги або переглядати пошту та соціальні мережі. Ідеально з висвітленням цієї зони справляються світильники на рухливих кронштейнах. Такі світильники можна налаштувати так, щоб світло падало тільки на вас, не заважаючи сплячому поруч людині. Розміщувати світильники можна як на приліжкові тумбочках, так і на підлозі, стіні або стелі.


Для рівномірного освітлення спальні краще використовувати точкові світильники замість люстри або в дуеті з нею. Це дозволить створити ефективне і комфортне освітлення всієї кімнати.

Часто для освітлення і як елемент декору в спальні використовується велика стельова люстра. Для гармонійного інтер'єру вона обов'язково повинна поєднуватися з іншими джерелами освітлення в кімнаті, а також відповідати стилю приміщення. Для великих і середніх кімнат прекрасним варіантом люстри є люстра, яка імітує запалені свічки. Такий варіант люстри зробить атмосферу в кімнаті затишній і розслаблюючій.


Останнім часом все частіше для підсвічування в спальні використовується світлодіодна стрічка. Така декоративне підсвічування вбудовується в меблі, карнизи, плінтуси і стелю. За допомогою led-стрічки можна ефектно розділити спальню на функціональні зони. Але варто враховувати, що підсвічування світлодіодною стрічкою підходить не для всіх стилів в інтер'єрі.

  • Mar 30, 2020
  • Комментарии: 0
Комментарии: 0

Нет комментариев

Оставить ответ

Ваш email адрес не может быть опубликован. Запрашиваемые поля помечены cannot be published. *