Як влаштована світлодіодна стрічка

Ми працюємо заради України!!!
media

Світлодіодна стрічка з кожним днем ​​стає все більш популярною серед покупців. Це пов'язано з тим, що світлодіодна стрічка має безліч переваг, завдяки яким її можна застосовувати для додаткового і декоративного освітлення як в інтер'єрі, так і інших різноманітних сферах діяльності людини.

Головною перевагою світлодіодної стрічки є, то що встановити її дуже просто і зробити це можна навіть самостійно. Знаючи будову та принцип роботи світлодіодної стрічки, можна створити найрізноманітніші варіанти оригінальною і стильною підсвічування.

Для повноцінної роботи системи освітлення світлодіодною стрічкою знадобитися додаткове обладнання, таке як пульт управління і контролер.


Сфери застосування світлодіодної стрічки:

  • Прихована підсвічування стелі;
  • Освітлення вітрин магазинів і рекламних щитів;
  • Автомобільний тюнінг;
  • Підсвічування фасаду будинку в темний час доби;
  • Додання інтер'єру романтичної і затишної атмосфери.

Світлодіодні стрічки може мати вольтаж в 12 вольт і в 220 вольт. Щоб підключити світлодіодну стрічку з вольтажем в 12 ват до мережі в 220 вольт необхідно використовувати спеціальний блок живлення.

Моделі світлодіодної стрічки:

SMD 3528 є однією з найпопулярніших моделей світлодіодних стрічок, яку можна застосовувати в різних сферах. Світлодіодна стрічка SMD 3528 влаштована досить просто - на одному метрі стрічки розміщуються 30 або 60 світлодіодів з інтервалом в 3,3 см або 1,7 см. Один світлодіод має яскравість 5 люменів, відповідно 1 метр стрічки - 150 люменів або 300 люменів. Якщо дана модель стрічки покрита шаром силікону, то вона буде додатково захищена від вологи, що дозволить встановити її навіть у ванній кімнаті, басейні або на кухні.


SMD 5050 відрізняється від попередньої моделі світлодіодної стрічки кількістю світлодіодів. Один світлодіод цієї стрічки має три кристала різного кольору (синій, червоний, зелений). Така стрічка може світитися тільки одним з трьох кольорів або одночасно всіма барвами, що дасть світіння білого кольору. За допомогою контролера можна регулювати яскравість різних кольорів, роблячи їх більш-менш яскравими, що дозволить отримати до 16 мільйонів різних варіантів відтінків світіння.


  • Mar 20, 2020
  • Комментарии: 0
Комментарии: 0

Нет комментариев

Оставить ответ

Ваш email адрес не может быть опубликован. Запрашиваемые поля помечены cannot be published. *