Меблеві світильники для кухні

Ми працюємо заради України!!!
media

Однією з найголовніших і часто відвідуваних кімнат в квартирі або будинку є кухня. Це й не дивно, адже господині на ній готують смачний обід, і вся сім'я збирається разом за обіднім столом. Тому так важливо щоб кухня була максимально комфортною та функціональною.

Одним із способів зробити кухню максимально зручною і функціональною є установка меблевих світильників, які не тільки додатково підсвітять робочу зону на кухні, але і стануть її прикрасою.

Види меблевих світильників

За способом установки:

Врізні світильники дуже поширені на сучасних кухнях. Найчастіше вони врізаються в нижню частину навісних шафок, в дверцята меблів або в верхні кришки. Даний тип підсвічування ідеально підходить для освітлення як робочої поверхні, так і внутрішнього освітлення в шафках.

Накладні світильники кріпляться на зовнішню поверхню меблів. Деякі світильники мають поворотні лампочки, завдяки чому напрямок світла можна змінювати, висвітлюючи не тільки робочу поверхню, а й інші важливі елементи.


За способом включення:

Контактний. При цьому способі для включення світильника необхідно натиснути на спеціальний вимикач.

Безконтактний. при цьому способі світло над робочою стільницею включається тоді, коли поруч є людина, а в шафках - коли пан итіі дверцят.


По виду ламп:

Світлодіодні. Такі лампи є дуже економічними і нешкідливими.

Люмінесцентні. Дані лампи мають тривалий термін експлуатації і можуть мати як теплу, так і холодну температуру світіння .

Галогенні лампи володіють яскравим світінням, але при цьому не витрачають багато електроенергії.

ксеоновий. Ці лампи мають надто яскраве світло, але при е тому не нагріваються.



  • Mar 11, 2020
  • Комментарии: 0
Комментарии: 0

Нет комментариев

Оставить ответ

Ваш email адрес не может быть опубликован. Запрашиваемые поля помечены cannot be published. *