Вибір світильника по типу поширення світла

Ми працюємо заради України!!!
media

Навіть найстильніший і оригінальний інтер'єр не буде комфортним, якщо освітлення в ньому не продумано, і підібрані світильники не дають необхідної кількості. Всі недоліки такої кімнати будуть кидатися в очі, а ось її гідності можуть бути не помітними. Тому так важливо не тільки вибрати відповідні світильники, але і правильно розмістити їх в кімнаті.

Світильники прямого освітлення. Світильники даного типу найкраще підходять для спрямованого освітлення конкретних об'єктів в інтер'єрі. Найчастіше такі світильники створюють затемнення на стелі та верхньої частини стін, що робить його більш відповідним для великих приміщень.


Світильники відбитого освітлення. освітлення від таких світильників м'яке і розсіяне, що робить інтер'єр комфортніше, а простір візуально просторіше. Тільки світильників відбитого освітлення в приміщенні буде недостатньо, їх необхідно обов'язково поєднувати зі світильниками прямого освітлення, які будуть додатково висвітлювати зони кімнати, що вимагають додаткового підсвічування.


Дифузні світильники. Даний тип світильників мають світловий потік, який направлений на всі боки. Тому якщо їх не захищати плафоном або абажуром, то їх світло може засліплювати. Світильниками цього типу є більшість люстр і настінних світильників. При правильному застосуванні дифузний світильник здатний створити хороше освітлення в кімнаті. Але незважаючи на це краще їх комбінувати зі світильниками інших типів, щоб світло в кімнаті був цікавіше і комфортніше.

Світильники прямого і відбитого освітлення. Такі світильники поєднують в собі розсіяний, м'яке світло відбитого освітлення і направлене світло прямого освітлення, тому є зручним рішенням, якщо в приміщенні необхідні ці два типи світильників.

< img src = "https://f-ed.com.ua/image/catalog/news/314/314_4.jpg" style = "width: 628.5px;">

Асиметричні світильники. Даний тип світи ьніков підійде для декоративного підсвічування картин, статуеток, ніш та інших елементів декору.


  • Mar 04, 2020
  • Комментарии: 0
Комментарии: 0

Нет комментариев

Оставить ответ

Ваш email адрес не может быть опубликован. Запрашиваемые поля помечены cannot be published. *