Светодизайн в інтер'єрі

Ми працюємо заради України!!!
media

Організувати правильне освітлення в інтер'єрі - одне з основних умов для комфортного перебування в кімнаті. Тому важливо знати, з чого краще почати планування освітлення і які нюанси варто обов'язково враховувати.

За допомогою гарного освітлення навіть найпростіший і неоригінальний інтер'єр може стати яскравішим і різноманітнішим. А ось неправильно обрані і розміщені світильники, навпаки, можуть зіпсувати навіть самий цікавий інтер'єр, зробивши його незатишним і навіть шкідливим для очей або настрою.


Отже, хоч світловий дизайн - це і ціла наука, можна організувати якісне і красиве освітлення, не вдаючись до послуг дизайнера, а скориставшись деякими порадами.

освітлення в будь-якій кімнаті ділитися на основне, локальне і декоративне.

Загальне освітлення необхідно для рівномірний ного, м'якого освітлення всього простору кімнати. Щоб виконати це завдання, можна використовувати підвісний або стельовий світильник або люстру, які прекрасно впораються з оптимальним освітленням кімнати.


Локальне освітлення необхідно для додаткового освітлення робочого місця або зон в кімнаті , де є потреба у більш яскравий, направлене світло. У додатковому освітленні завжди потребує робоча поверхня на кухні, обідній стіл в їдальні, робоче місце в кабінеті і крісло для читання. Найчастіше для додаткового освітлення використовують настільні лампи, підвісні, точкові і настінні світильники, торшери.


Декоративне освітлення необхідно не тільки для прикраси інтер'єру, але і для створення затишної атмосфери в кімнаті. Таке освітлення передбачає підсвічування картин, елементів декору, полиць, ніш в стінах. Для декоративного освітлення підійдуть джерела спрямованого світла (бра, точкові світильники) і світлодіодна стрічка .


  • Mar 02, 2020
  • Комментарии: 0
Комментарии: 0

Нет комментариев

Оставить ответ

Ваш email адрес не может быть опубликован. Запрашиваемые поля помечены cannot be published. *