Стильні світильники в стилі лофт

Ми працюємо заради України!!!
media

Стиль лофт останнім часом набирає все більшої популярності в дизайнах інтер'єру. Це стиль, в якому можна експериментувати і створювати оригінальні і стильні дизайни. А так як стилю лофт притаманні просторі приміщення, то і висвітлення в ньому грає дуже важливу роль.

Освітлювальні прилади в стилі лофт - дуже різноманітні. Так для освітлення можна використовувати підвісні, настінні, підлогові і настільні світильники, а також трекові системи. Тому підбираючи освітлення для стилю лофт можна дати волю фантазії і втілити в життя найсміливіші ідеї.

Трекові системи

Найбільш функціональним і зручним варіантом стельового освітлення є шинні світильники. З їх допомогою можна створити різні світлові конструкції, як для освітлення всієї кімнати, так і для освітлення конкретної функціональної зони. Трекові системи можна розміщувати не тільки на стелі, але і на стінах, що дозволяє створювати різні світлові сценарії. Одним з найбільших переваг шинних систем є те, що світильники на шині можна переміщати, а також регулювати напрямок їх світла.

Лампочки Едісона


< a href = "https://f-ed.com.ua/lampochki-edisona/" target = "_ blank"> Ретро лампи в наш час користуються набагато більшою популярністю, ніж вони були популярні за часів своєї появи. Інтер'єр з такими лампами має оригінальний вінтажний вид, так як лампочки виконують не тільки функцію освітлення, але і є елементом дизайну. Вся краса таких лампочок криється в незвичайних візерунках вольфрамової нитки, які дивують своєю красою і незвичністю.

Настінні світильники в стилі лофт


Як додаткове джерело світла для кращого освітлення деяких функціональних зон можна використовувати кілька або один настінний світильник. Настінні світильники в стилі лофт мають простий дизайн і найчастіше виготовлені з металу і скла .

Торшери в стилі лофт


Дуже стильно і оригінально в просторих приміщеннях в стилі лофт виглядають торшери з довгою зігнутою ніжкою.

< div>
  • Feb 24, 2020
  • Комментарии: 0
Комментарии: 0

Нет комментариев

Оставить ответ

Ваш email адрес не может быть опубликован. Запрашиваемые поля помечены cannot be published. *